06 272 409 30 info@he-totaalbouw.nl

Tegelwerk

WAAR VAKMANSCHAP HOOG IN HET VAANDEL STAAT

c

Tegelwerk

Tegelwerk voor de sfeer en uitstraling van bv uw badkamer

Tegelwerk

De perfecte tegelvloer leggen is een enorme klus. Het is nauwkeurig werk: De schakeringen van tegels onderling én het op maat snijden. De keuze voor een goede kwaliteit tegel is belangrijk, maar het gebruik van de juiste lijm en voegsel is evenzo belangrijk. Bij tegelzetten is het van belang om vooraf de legrichting te bepalen, het patroon en het startpunt.

Om de tegels bij het snijden niet te beschadigen is het gebruik van een echte tegelsnijder van groot belang. En natuurlijk moeten de tegels en voegen lang genoeg kunnen drogen.

Professionele tegelzetter

Henk Elbertsen Totaal Bouw is een professionele tegelzetter met jarenlange ervaring. Gespecialiseerd in het aanleggen van perfecte tegelvloeren en tegelwanden. Wij hebben de beschikking over het juiste professionele gereedschap en weten als geen ander hoe wij de tegelvloer zo mooi mogelijk kunnen leggen. Wanneer u de vloer niet-professioneel laat leggen kunnen de gevolgen niet te overzien zijn. Slecht tegelwerk is immers moeilijk te herstellen. Vaak gaan de gelegde tegels daarbij verloren. En aangezien een tegelvloer geen kleine investering is, kunt u het beter in één keer goed doen!

Overzicht van onze Diensten

bouw en timmerwerk

Bouw en Timmerwerk

U kunt ons inschakelen voor timmerwerkzaamheden in en rondom het huis. bijvoorbeeld Velux dakraam, het plaatsen of verbouwen van een badkamer of keuken, het timmeren van een schuur. Noemt u maar op.

Tegelwerk

Elke huiseigenaar weet hoe belangrijk het tegelwerk is voor de sfeer en uitstraling van bijvoorbeeld een badkamer. Mocht u overwegen om nieuwe tegels te plaatsen dan zijn er meer mogelijkheden dan u zou denken.

Natuursteen

Natuursteen is al meer dan 5000 jaar in gebruik als bouwmateriaal! Dat wil wat zeggen. Natuursteen heeft interessante voordelen, maar ook een paar nadelen die u goed in overweging dient te nemen.

Contact ons

Harskamperweg 70, 3774 JR, Kootwijkerbroek

06 272 409 30

info@he-totaalbouw.nl

                                                                                                 Powered by Identity

                                                                                                                     Sharks