06 272 409 30 info@he-totaalbouw.nl

Natuursteen

WAAR VAKMANSCHAP HOOG IN HET VAANDEL STAAT

m

Natuursteen

Natuursteen is al meer dan 5.000 jaar in gebruik als bouwmateriaal.

Een natuursteen vloer leggen is een vak apart.

Of het nu Belgische hardsteen, travertin, marmer, leisteen of chinees hardsteen is.

Voor Henk Elbertsen Totaal Bouw is geen klus in natuursteen vloer leggen te groot of te klein.

Natuursteen gaat lang mee

Kiezen voor een natuursteen vloer leggen is kiezen voor een vloer die lang meegaat. Natuursteen is uniek. Het wordt in groeves uitgehakt en met de hand of machinaal tot tegels verwerkt. Doordat het een 100 procent natuurmateriaal is, zijn de kleuren en patronen unierk. Ieder type natuursteen heeft een eigen karakter en gebruiksbelasting. Marmer bijvoorbeeld heeft een klassieke uitstraling en een hoge gebruiksbelasting. Graniet is met zijn gespikkelde en gelijkmatige structuur robuust in sfeer en gebruiksbelasting. Kleisteen en leisteen hebben een donkergroene of bruine tot donkergrijze kleur of zijn zelfs helemaal zwart. Het uiterlijk kan verschillen van zeer onregelmatig tot regelmatig. Beide hebben een normale gebruiksbelang.

Bijpassend gereedschap en hoogwaardig materiaal

Zoals het winnen van natuursteen deskundigheid vraagt, zo vraagt ook een natuursteen vloer leggen vakkennis. De vakmensen van Elbertsen Totaal Bouw beschikken over die vakkennis. Elk materiaal vereist een eigen behandeling en bijpassend gereedschap. Elbertsen Totaal Bouw heeft de juiste materialen voor handen en kan daarom iedere natuursteen vloer voor u leggen. Wij werken enkel met hoogwaardige elastische poederlijm. Deze zorgt voor een goede hechting die tegen veel invloeden bestand is en zelfs geschikt is voor vloerverwarming.

Wij komen graag naar uw situatie kijken. We maken met u een plan voor het beste resultaat, zodat u jarenlang van uw vloer zult genieten.

Overzicht van onze Diensten

bouw en timmerwerk

Bouw en Timmerwerk

U kunt ons inschakelen voor timmerwerkzaamheden in en rondom het huis. bijvoorbeeld Velux dakraam, het plaatsen of verbouwen van een badkamer of keuken, het timmeren van een schuur. Noemt u maar op.

Tegelwerk

Elke huiseigenaar weet hoe belangrijk het tegelwerk is voor de sfeer en uitstraling van bijvoorbeeld een badkamer. Mocht u overwegen om nieuwe tegels te plaatsen dan zijn er meer mogelijkheden dan u zou denken.

Natuursteen

Natuursteen is al meer dan 5000 jaar in gebruik als bouwmateriaal! Dat wil wat zeggen. Natuursteen heeft interessante voordelen, maar ook een paar nadelen die u goed in overweging dient te nemen.

Contact ons

Harskamperweg 70, 3774 JR, Kootwijkerbroek

06 272 409 30

info@he-totaalbouw.nl

                                                                                                 Powered by Identity

                                                                                                                     Sharks