06 272 409 30 info@he-totaalbouw.nl

Bouw en Timmerwerk

WAAR VAKMANSCHAP HOOG IN HET VAANDEL STAAT

h

Bouw en Timmerwerk

U kunt ons inschakelen voor timmerwerkzaamheden.

Henk Elbertsen Totaal Bouw kunt u inschakelen voor diverse bouwwerkzaamheden. Zo kunt u denken aan allerlei soorten schilderwerk en timmerwerkzaamheden in en rondom het huis. Daarnaast kan u van onze expertise als bouwbedrijf ook gebruik maken indien het gaat om regulier onderhoud van uw woning. Bij al onze werkzaamheden maken wij gebruik van hoogwaardige materialen. Zo bent u verzekerd van jarenlang woonplezier.

Laat uw bouwproject over aan een specialist. Neem vandaag nog contact op met Elbertsen Totaal Bouw!

Verbouwing: Indien u als woningbezitter heeft besloten om verbouwingen te laten plaatsvinen aan uw woning dan zult u vaak al een idee hebben van hoe u een en ander zou willen hebben. Desondanks kan het ook al voorkomen dat u wel in gedachten heeft om een verbouwing te laten plaatsvinden, maar hoe hier precies vorm aan gegeven dient te worden, daar heeft u op dat moment dan even geen antwoord op.  In dat soort gevallen kunt u altijd een beroep doen op Elbertsen Totaal Bouw. Het gaat ons niet alleen om de uitvoering van werkzaamheden, maar ook om actief meedenken met de klant

Overzicht van onze Diensten

bouw en timmerwerk

Bouw en Timmerwerk

U kunt ons inschakelen voor timmerwerkzaamheden in en rondom het huis. bijvoorbeeld Velux dakraam, het plaatsen of verbouwen van een badkamer of keuken, het timmeren van een schuur. Noemt u maar op.

Tegelwerk

Elke huiseigenaar weet hoe belangrijk het tegelwerk is voor de sfeer en uitstraling van bijvoorbeeld een badkamer. Mocht u overwegen om nieuwe tegels te plaatsen dan zijn er meer mogelijkheden dan u zou denken.

Natuursteen

Natuursteen is al meer dan 5000 jaar in gebruik als bouwmateriaal! Dat wil wat zeggen. Natuursteen heeft interessante voordelen, maar ook een paar nadelen die u goed in overweging dient te nemen.

Contact ons

Harskamperweg 70, 3774 JR, Kootwijkerbroek

06 272 409 30

info@he-totaalbouw.nl

                                                                                                 Powered by Identity

                                                                                                                     Sharks